Hollandia - Grúzia Tippmix Tippek - június 6. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Hollandia - Grúzia Tippmix Tippek - június 6. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Hollandia egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Grúzia egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Hollandia sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Hollandia 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Grúzia pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján Grúzia szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lengyelország, a Bosznia-Hercegovina vagy a Lettország. A Grúzia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Románia, az Észtország vagy a Gibraltár. Hollandia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olaszország vagy a Mexikó. A Grúzia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Svájc, a Svédország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek