Hertha - Wolfsburg Tippek január 24. 20:30

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Hertha - Wolfsburg Tippek január 24. 20:30

Hertha – Wolfsburg Tippek január 24. 20:30. A Hertha – Wolfsburg mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Kiütéses sikerrel tért vissza a szünetről a Wolfsburg, amely így már ötmérkőzéses győzelmi sorozatot számlál a ligában. A Farkasok ráadásul 2017 óta nem kaptak ki a Hertha otthonában – ezúttal sem maradnak pont nélkül?

ᐅ A Wolfsburg az utolsó öt bajnokiját megnyerte. Ezekből négyet kapott gól nélkül, többgólos különbséggel, és mindkét félidőt megnyerve abszolvált (4-0, 3-0, 2-0, 2-1, 6-0).

ᐅ A Hertha utolsó hét bajnokiját mindig az a csapat nyerte, amely a találkozó első gólját szerezte. Ezeken a berliniek mérlege: 2-0-5.

ᐅ A fővárosiak az utolsó hat hazai bajnokijukon ötször pontosan 2 gólt szereztek (egyszer pedig 1-et).

ᐅ A Hertha utolsó négy bajnokiján háromszor már az első negyedórában megszületett a találkozó első gólja.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.68

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek