Hellas Verona - Napoli Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:00

Hellas Verona – Napoli Tippmix Tippek – 2021. január 24. 15:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Hellas Verona - Napoli Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (4:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Hellas Verona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Napoli csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Hellas Verona kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Napoli az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Hellas Verona 5 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Napoli pedig idegenben hatszor nyert és háromszor kapott ki. Ez alapján a Napoli szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Hellas Verona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, az Udinese vagy a ND Gorica. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Rijeka, a Real Sociedad vagy az Udinese. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).

Az elmúlt egy évben a Hellas Verona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cremonese, a Sampdoria vagy a Sassuolo. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, az Inter vagy a FC Barcelona. A Napoli csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hellas Verona - Napoli Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:00

Napoli

@ 1.68