Grúzia - Észak-Macedónia Tippmix Tippek - szeptember 23. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Grúzia - Észak-Macedónia Tippmix Tippek - szeptember 23. 18:00

EGY PONT KELL CSAK NEKIK

Grúzia hajszálra van kvartettjének megnyerésétől, ehhez csupán annyira van szüksége, hogy pontot szerez mostani riválisa ellen. Ha az előző két hazai NL-meccsükhöz hasonlóan most sem kapitulálnak a grúzok, akkor már hátra is dőlhetnek…

Grúzia az eddigi 4 NL-meccsén 12 gólt szerzett, miközben csupán kettőt engedélyezett ellenfeleinek.

Két hazai NL-meccsén pedig 4-0-s gólkülönbséget tud felmutatni: 4-0 Gibraltár, ill. 0-0 Bulgária ellen.

Júniusi NL-találkozójukon 3-0-ra nyert Grúzia, mely mindhárom találatát a 2. játékrészben érte el.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek