Genoa - Parma Tippmix Tippek - 2020. november 30. 20:45

Genoa – Parma Tippmix Tippek – 2020. november 30. 20:45
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Genoa - Parma Tippmix Tippek - 2020. november 30. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Parma csapatának kedvez (13:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Genoa stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Parma csapatának kedvez (7:2).
Az elmúlt fél évben a Genoa négyszer nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Parma egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Genoa sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Genoa 4 győzelmet és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Parma pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Genoa jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Crotone, a Hellas Verona vagy a Lecce. A Parma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Brescia, a Genoa vagy a Lecce. A Parma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Parma, a Torino vagy az Inter. A Parma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Bologna vagy az Udinese. A Genoa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Genoa - Parma Tippmix Tippek - 2020. november 30. 20:45

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.67