Fulham - Burnley Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:30

Fulham – Burnley Tippmix Tippek – 2021. január 24. 15:30
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Fulham - Burnley Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fulham csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Fulham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fulham csapatának kedvez (4:2).


Az elmúlt fél évben a Fulham egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Burnley kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Burnley az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Fulham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sheffield Wednesday vagy a West Bromwich. A Burnley pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arsenal, a Liverpool. A Burnley erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Fulham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace, az Aston Villa vagy a Cardiff. A Burnley gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Ham United, a Leeds United vagy a Newcastle United. A Fulham csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fulham - Burnley Tippmix Tippek - 2021. január 24. 15:30

Alatt 2,5

@ 1.62