Fruit Spin Bemutató + Ingyenes Fruit Spin nyerőgépes játék

Fruit Spin bemutató

A Fruit Spin egy video slot a NetEnttől, 5 tárcsával és 40 nyerővonallal. A Fruit Spin nyerőgéppel olyan online kaszinókban játszhatsz, mint például az Unibet, a Guts vagy a LeoVegas.

Játékmenet és bónusz funkciók

A bónusz kerekek akkor jelennek meg, ha legalább három scattert kapsz a tárcsákon. A scatterek 3 × 3-as klaszterként jelennek meg. Ha a blokk bármelyik része megjelenik, a bónusz kerekek is megjelennek. Attól függően, hogy a blokk mennyi része jelenik meg, mindegyik keréknél több pörgetést kapsz. A kerekeken gyűjteni lehet rubint és érme díjakat. Három rubin gyűjtése legalább 5 ingyenes pörgetést ad, minden további rubin további ingyenes pörgetést fog biztosítani. Lehetséges, hogy a bónuszkerék forgatása ingyen pörgetések nélkül fog véget érni, ezért ne bánkódj, megesik.

Az ingyen pörgetések során egy 3 × 3 wild blokk kerül be a játékba. Valószínűbbé teszi a nyeréseket, és a dolgok is érdekesebbek lehetnek. Ha az egész blokk a tárcsákon fekszik, nagy nyeremények lehetségesek. Átlagosan az ingyenes pörgetési funkció legalább 100 alkalommal indul el, néha még gyakrabban is, bár nem mindig számíthatunk rá. Ez azt jelenti, hogy várakozással tekinthetsz arra, hogy meglehetősen gyakran nyerj valamennyit.

RABONA KASZINÓ

Játssz a Fruit Spin nyerőgéppel a következő kaszinóknál