Fortuna Düsseldorf – Mönchengladbach Tippek – 22. forduló – 2020. február 15. 18:30

0
Szorzó

2020. február 15. 18:30

Fortuna Düsseldorf - Mönchengladbach Tippek - 22. forduló - 2020. február 15. 18:30

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Mönchengladbach csapatának kedvez (7:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Fortuna Düsseldorf stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fortuna Düsseldorf csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Fortuna Düsseldorf egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mönchengladbach egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Mönchengladbach az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Fortuna Düsseldorf 3 győzelmet, 2 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mönchengladbach pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Mönchengladbach szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Fortuna Düsseldorf olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az 1. FC Köln, az Union Berlin vagy a Mainz. A Mönchengladbach pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayer Leverkusen, az 1. FC Köln vagy a Mainz. A Mönchengladbach erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Fortuna Düsseldorf olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig, a Freiburg vagy a Werder Bremen. A Mönchengladbach gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Union Berlin, a Wolfsburg vagy a Schalke 04. A Mönchengladbach csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fortuna Düsseldorf - Mönchengladbach Tippek - 22. forduló - 2020. február 15. 18:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.62

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

mindkét csapat rúg gólt

1.62

Bónusz akár 20.000HUF

mindkét csapat rúg gólt

1.60

Bónusz akár 15.000HUF

mindkét csapat rúg gólt

1.60

120% akár 50.000HUF

FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App