Fogadási tippek VfL Wolfsburg – Saint-Étienne, Európa Liga – 2019 december 12

0
Szorzó

Holnap itt 21:00

Fogadási tippek VfL Wolfsburg - Saint-Étienne, Európa Liga - 2019 december 12

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VfL Wolfsburg          

Utolsó eredmény:  0:1 vs  Freiburg

Forma: L  W W L L

  • Ha a szorzó értéke 1.40 az esély a győzelemre 71%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 60%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Wolfsburg csapat 4 vesztett sorozatban otthon.
  • Wolfsburg nem győzött az utolsó 6 hazai mérkőzésén.
  • Az elmúlt fél évben a Wolfsburg kétszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a St. Etienne háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a St. Etienne az utóbbi mérkőzéseit.
  • Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolfsburg 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a St. Etienne pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Wolfsburg jobban szerepelt.

Saint-Étienne 

Utolsó eredmény: 1-3 vs Stade de Reims

Forma: D D L W L

  • Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az 1. FC Köln, az Union Berlin vagy a Nice. A St. Etienne pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bordeaux, a Montpellier HSC vagy a Nantes.
  • Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig, a Werder Bremen vagy a Gent. A St. Etienne gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Reims, az Angers vagy a Stade Rennes. A Wolfsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fogadási tippek VfL Wolfsburg - Saint-Étienne, Európa Liga - 2019 december 12

VfL Wolfsburg gyoz

@ 1.50

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

VfL Wolfsburg gyoz

1.45

Bónusz akár 20.000HUF

VfL Wolfsburg gyoz

1.48

Bónusz akár 15.000HUF

VfL Wolfsburg gyoz

1.50

120% akár 50.000HUF

FREE BET

Sportfogadás tippek

Fogadási hírek: Edzőváltás Újpesten

Fogadási hírek: Edzőváltás Újpesten Edzőváltás Újpesten. Az Újpest labdarúgócsapata megerősítette, hogy már nem Nebojsa Vignjevics a csapat szakmai vezetője, a fővárosiak mindkét bajnokijukat elbukták a

Read More »
Powered by Live Score & Live Score App