Fogadási tippek Fiorentina – Atalanta, Olaszország TIM Kupa – 2020 Január 15

0
Szorzó

Holnap itt 15:00

Fogadási tippek Fiorentina - Atalanta, Olaszország TIM Kupa - 2020 Január 15

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Fiorentina 

Utolsó eredmény:  1:0 vs SPAL

Forma: L D L D W

  • Ha a szorzó értéke 3.50 az esély a győzelemre 29%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 19%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Ha hazai pályán játszanak, ACF Fiorentina Atalanta Bergamo ellen nem vesztett az utóbbi 21 mérkőzésén.
  • A ACF Fiorentina legutóbbi 21 hazai mérkőzéséből 12 alkalommal győzött, 9 végződött döntetlenre, míg Atalanta Bergamo csapata 0 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 43-17 ACF Fiorentina csapatának javára.
  • Az elmúlt fél évben a Fiorentina háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atalanta kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Fiorentina sikeresebb volt a közelmúltban.

Atalanta 

Utolsó eredmény: 1-1 vs Inter

Forma: W L W W D

  • Ha a szorzó értéke 2.05 az esély a győzelemre 49%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 46%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Az elmúlt szezonbeli mérkőzéseken a következő eredmények születtek: 3-3 (ACF Fiorentina otthonában) és 2-1 (Atalanta Bergamo otthonában).
  • Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Galatasaray, az Udinese vagy a Sampdoria. Az Atalanta pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Shakhtar Donetsk, az AS Roma vagy a Norwich.
     
  • Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Benevento, a Lecce vagy a Lazio. Az Atalanta gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Getafe vagy a Swansea. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fogadási tippek Fiorentina - Atalanta, Olaszország TIM Kupa - 2020 Január 15

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.55

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

mindkét csapat rúg gólt

1.55

Bónusz akár 20.000HUF

mindkét csapat rúg gólt

1.54

Bónusz akár 15.000HUF

mindkét csapat rúg gólt

1.53

120% akár 50.000HUF

FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App