Fogadási tippek Cagliari vs Sampdoria – Olaszország Serie A- 2019 december 02

0
Szorzó

Holnap itt 20:45

Fogadási tippek Cagliari vs Sampdoria - Olaszország Serie A- 2019 december 02

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Cagliari 

Utolsó eredmény: : 2-2 vs Lecce

Forma: D W W W D

 • Ha a szorzó értéke 2.15 az esély a győzelemre 47%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 53%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 •  
 • Joao Pedro Cagliari csapatának legjobb góllövője 7 góllal. Manolo Gabbiadini 3 alkalommal talált a kapuba a Sampdoria színeiben.
  Sampdoria nem vesztett mérkőzést az utolsó 4 mérkőzésén.
 • A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sampdoria csapatának kedvez (8:4).
 • Az elmúlt egy évben a Cagliari olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brescia vagy az Inter. A Sampdoria gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Bologna. A Cagliari csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Sampdoria  

Utolsó eredmény: 1-2 vs Udinese

Forma: L D W D W

 • Ha a szorzó értéke 3.50 az esély a győzelemre 29%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 27%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  Cagliari nem vesztett mérkőzést az utolsó 12 mérkőzésén.
 • Az elmúlt fél évben a Cagliari ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sampdoria egyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Cagliari sikeresebb volt a közelmúltban.
   
 • Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cagliari 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sampdoria pedig idegenben egyszer nyert és ötször kapott ki. Tehát a Cagliari jobban szerepelt.
   
 • Az elmúlt egy évben a Cagliari olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fiorentina, a Genoa vagy a Chievo. A Sampdoria pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Crotone, a Spezia vagy a SPAL

Fogadási tippek Cagliari vs Sampdoria - Olaszország Serie A- 2019 december 02

Cagliari győz

@ 2.23

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Cagliari győz

2.14

Bónusz akár 20.000HUF

Cagliari győz

2.15

Bónusz akár 15.000HUF

mindkét csapat rúg gólt

2.23

120% akár 50.000HUF

FREE BET