Fogadási hírek: Gerrard megtörheti a Celtic uralmát

Gerrard megtörheti a Celtic uralmát. Az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Sven-Goran Eriksson szerint a Steven Gerrard menedzser által vezetett Rangers megtörheti a Celtic egyeduralmát a skót ligában.

Eriksson 2001 és 2006 között volt a “háromoroszlánosok” kapitánya, ez idő alatt pedig Gerrard a legtehetségesebb angol játékosok közé tartozott. Eriksson klubcsapatoknál is dolgozott, például a Benficánál, a Sampdoriánál, a Laziónál és a Manchester Citynél, valamint volt a mexikóiak és az elefántcsontpartiak kapitánya is.

Gerrard 2015-ben távozott Liverpoolból, játszott még az MLS-ben szereplő LA Galaxyben, mielőtt 2018-ban a Rangers menedzserének nevezték ki. Az előző idényben három hónapban is elnyerte a legjobb menedzsernek járó címet, de még ő sem volt képes megakadályozni az ősi rivális Celticet abban, hogy zsinórban a kilencedik bajnoki elsőségét is megszerezze.

Eriksson azonban amondó, Gerrard karaktere és vezetői képessége, amit játékosként mutatott, nemsokára edzői karrierjében is megmutatkoznak, így tehát esélye lesz a Rangersnek trófeát nyernie.

“Biztos vagyok benne, hogy már a trófeák megnyerésén dolgoznak, ez a következő céljuk” – mondta a Daily Mailnek a 72 éves szakember. “Ez be fog következni, eredményes lesz, és erre nagy összegben is fogadni mernék. Hogy miért? Azért, mert remek karakter és sokat tud a futballról. Az a Stevie Gerrard, akit én ismertem, nem beszélt sokat, de ha megszólalt, csendben figyelték. Ez pedig nagy dolog, ha valaki menedzser szeretne lenni. Ugyanakkor egy profi és komoly ember is. Ha kap egy munkát, nem 99 százalékon fog rajta dolgozni, hanem megpróbál 200-on. Ezt pedig lehet látni a Rangers Európa Liga-menetelésén.”

A glasgow-i csapat négy selejtezőkört is sikerrel vett az EL-ben, csoportjából pedig két győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel sikerült továbbmennie. A portugál Sporting Bragát sikerült búcsúztatnia februárban, de a legjobb 16 között már 3-1-es hátrányban van a Bayer Leverkusen ellenében.

További Labdarúgás fogadásaink

TIPPEK

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Powered by Live Score & Live Score App