Foci Tippek Wolfsburg – Borussia Dortmund – 2020. május 23. 15:30

Foci Tippek Wolfsburg - Borussia Dortmund - 2020. május 23. 15:30

Wolfsburg – Borussia Dortmund Tippek – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Wolfsburg - Borussia Dortmund Tippek

Wolfsburg Borussia Dortmund élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 23.5.2020. -án/-én 15:30 -kor a Volkswagen Arena stadionban, Wolfsburg, Germany Bundesliga – Germany -ban/-ben.

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Borussia Dortmund csapatának kedvez (9:0).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Wolfsburg stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Borussia Dortmund csapatának kedvez (4:0).

Az elmúlt fél évben a Wolfsburg egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund kétszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Borussia Dortmund az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolfsburg 2 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Borussia Dortmund pedig idegenben ötször nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Borussia Dortmund szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Malmö FF, a Mönchengladbach vagy a St. Etienne. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Feyenoord, a Mönchengladbach vagy a Werder Bremen. A Wolfsburg erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hertha BSC, a Werder Bremen vagy a Shakhtar Donetsk. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, a Werder Bremen vagy a Bayer Leverkusen. A Wolfsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Wolfsburg - Borussia Dortmund - 2020. május 23. 15:30

Borussia Dortmund

@ 1.73

Wolfsburg - Borussia Dortmund Tippek FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App