Foci Tippek West Ham United – Chelsea – 2020. július 1. 21:15

Foci Tippek West Ham United - Chelsea - 2020. július 1. 21:15

Foci Tippek West Ham United – Chelsea – 2020. július 1. 21:15. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek West Ham United - Chelsea - 2020. július 1. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a West Ham United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a West Ham United csapatának kedvez (1:0).


Az elmúlt fél évben a West Ham United egyszer sem nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Chelsea az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Ham United 1 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Chelsea szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Southampton. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Leicester. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a West Bromwich. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Newcastle United. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek West Ham United - Chelsea - 2020. július 1. 21:15

Chelsea

@ 1.62