Foci Tippek Villarreal – FC Barcelona – 2020. július 5. 22:00

3 min read

Foci Tippek Villarreal - FC Barcelona - 2020. július 5. 22:00

Foci Tippek Villarreal – FC Barcelona – 2020. július 5. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Villarreal - FC Barcelona - 2020. július 5. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (15:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Villarreal stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a FC Barcelona csapatának kedvez (6:4).
Az elmúlt fél évben a Villarreal kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a Villarreal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Villarreal 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Villarreal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, az Osasuna vagy a Mallorca. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Betis, a Mallorca vagy az UD Ibiza. A Villarreal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Leganés vagy az Espanyol. A FC Barcelona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Athletic Bilbao, a Valencia. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Villarreal - FC Barcelona - 2020. július 5. 22:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.55