Foci Tippek Valencia – Athletic Bilbao – 2020. július 1. 19:30

Foci Tippek Valencia - Athletic Bilbao - 2020. július 1. 19:30

Foci Tippek Valencia – Athletic Bilbao – 2020. július 1. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 30.500 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Valencia - Athletic Bilbao - 2020. július 1. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Valencia csapatának kedvez (7:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Valencia stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Valencia csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Valencia egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Valencia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Valencia 5 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Valencia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, a Betis. Az Athletic Bilbao pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valladolid vagy a Sestao River. A Valencia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atalanta vagy a Real Madrid. Az Athletic Bilbao gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Granada. A Valencia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Valencia - Athletic Bilbao - 2020. július 1. 19:30

Felett 1.5

@ 1.47

Powered by Live Score & Live Score App