Foci Tippek Tottenham – Everton – 2020. július 6. 21:00

3 min read

Foci Tippek Tottenham - Everton - 2020. július 6. 21:00

Foci Tippek Tottenham – Everton – 2020. július 6. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Tottenham - Everton - 2020. július 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Tottenham csapatának kedvez (16:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Tottenham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Tottenham csapatának kedvez (6:2).


Az elmúlt fél évben a Tottenham egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Everton egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Everton az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 3 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Everton pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Tottenham jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, a Middlesbrough. Az Everton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Watford vagy a Norwich. A Tottenham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig, a Wolverhampton. Az Everton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Arsenal vagy a Chelsea. Az Everton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Tottenham - Everton - 2020. július 6. 21:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.73