Foci Tippek Torino – Lazio – 2020. június 30. 19:30

Foci Tippek Torino - Lazio - 2020. június 30. 19:30


Foci Tippek Torino – Lazio – 2020. június 30. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
 Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Torino - Lazio - 2020. június 30. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lazio csapatának kedvez (8:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Torino csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Torino egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lazio egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Torino sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lazio pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Lazio szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Udinese vagy a Bologna. A Lazio pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Brescia, a Genoa. A Torino erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sampdoria vagy az Atalanta. A Lazio gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atalanta vagy a Napoli. A Lazio csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Torino - Lazio - 2020. június 30. 19:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.68

Powered by Live Score & Live Score App