Foci Tippek Southampton – Manchester City – 2020. július 5. 20:00

3 min read

Foci Tippek Southampton - Manchester City - 2020. július 5. 20:00

Foci Tippek Southampton – Manchester City – 2020. július 5. 20:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Southampton - Manchester City - 2020. július 5. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (17:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Southampton stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Manchester City csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Southampton egyszer sem nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Southampton 1 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben háromszor nyert és háromszor kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Aston Villa. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Madrid. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Southampton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Newcastle United, a Wolverhampton vagy a Burnley. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tottenham, a Chelsea vagy a Manchester United. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Southampton - Manchester City - 2020. július 5. 20:00

Felett 2.5

@ 1.50