Foci Tippek Sassuolo – Udinese – 2020. augusztus 2. 20:45

2 min read

Foci Tippek Sassuolo - Udinese - 2020. augusztus 2. 20:45

Foci Tippek Sassuolo – Udinese – 2020. augusztus 2. 20:45
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Sassuolo - Udinese - 2020. augusztus 2. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Udinese csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sassuolo stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Udinese csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Sassuolo kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Udinese háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Udinese az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sassuolo 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Udinese pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a Sassuolo olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brescia, a Genoa vagy a Lecce. Az Udinese pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Cagliari vagy a SPAL. A Sassuolo erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Sassuolo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Parma vagy az AC Milan. Az Udinese gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Torino vagy a Napoli. Az Udinese csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Sassuolo - Udinese - 2020. augusztus 2. 20:45

Felett 2.5

@ 1.40