Foci Tippek Pribram - Slavia Praha

Foci Tippek Pribram – Slavia Praha – 2020. június 2. 20:00

Foci Tippek Pribram - Slavia Praha - 2020. június 2. 20:00

Foci Tippek Pribram – Slavia Praha – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Pribram - Slavia Praha - 2020. június 2. 20:00

1.FK Příbram Slavia Praha élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 2.6.2020. -án/-én 20:00 -kor a Stadion Na Litavce stadionban, Pribram, Czech Republic 1. Liga – Czech Republic -ban/-ben.

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Slavia Praha csapatának kedvez (9:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Pribram stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Slavia Praha csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Pribram egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Slavia Praha egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Slavia Praha az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Cseh Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Pribram 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Slavia Praha pedig idegenben kétszer nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Slavia Praha szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Pribram olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Jablonec vagy a Slavoj Vysehrad. A Slavia Praha pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mlada Boleslav, a Slovan Liberec. A Slavia Praha erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Pribram olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Slovácko. A Slavia Praha gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bohemians 1905. A Pribram csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Pribram - Slavia Praha - 2020. június 2. 20:00

ALATT 3,5

@ 1.58

Foci Tippek Pribram - Slavia Praha FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App