Foci Tippek Paderborn – Borussia Dortmund – 2020. május 31. 18:00

Foci Tippek Paderborn - Borussia Dortmund - 2020. május 31. 18:00

SC Paderborn 07 Borussia Dortmund élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 31.5.2020. -án/-én 18:00 -kor a Benteler-Arena stadionban, Paderborn, Germany Bundesliga – Germany -ban/-ben. Bundesliga tippek & sportfogádas bónuszok. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Paderborn - Borussia Dortmund - 2020. május 31. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Paderborn egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Borussia Dortmund kétszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Borussia Dortmund az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Paderborn 1 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Borussia Dortmund pedig idegenben ötször nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Borussia Dortmund szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Paderborn olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Eintracht Frankfurt. A Borussia Dortmund pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Feyenoord. A Borussia Dortmund erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Paderborn olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az 1. FC Köln, a Hertha BSC vagy a Wolfsburg. A Borussia Dortmund gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, a Werder Bremen vagy a Bayer Leverkusen. A Borussia Dortmund csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Paderborn - Borussia Dortmund - 2020. május 31. 18:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.74