Foci tippek Nîmes Olympique – Rennes, Franciaország Liga 1 – 2020 Január 15

0
Szorzó

Holnap itt 19:00

Foci tippek Nîmes Olympique - Rennes, Franciaország Liga 1 - 2020 Január 15

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nîmes Olympique 

Utolsó eredmény:  2:0 vs Stade de Reims

Forma: L L L W W

  • Ha a szorzó értéke 3.30 az esély a győzelemre 30%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 29%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Renaud Ripart Nimes csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Mbaye Niang 8 alkalommal talált a kapuba a Rennes színeiben.
  • Az elmúlt fél évben a Nimes kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Stade Rennes kétszer nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Nimes sikeresebb volt a közelmúltban.
  • Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Nimes 3 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Stade Rennes pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Stade Rennes szerepelt jobban.
 

Rennes 

Utolsó eredmény: 0 -1 vs Olympique Marseille

Forma: W L W W L

  • Ha a szorzó értéke 2.25 az esély a győzelemre 44%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 44%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • Az elmúlt szezonbeli mérkőzéseken a következő eredmények születtek: 3-1 (Nimes otthonában) és 4-0 (Rennes otthonában).
  • Az elmúlt egy évben a Nimes olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lens, a Brest vagy a Toulouse. A Stade Rennes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lyon, a Montpellier HSC vagy a Metz.
  • Az elmúlt egy évben a Nimes olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Dijon, a Nice vagy a Nantes. A Stade Rennes gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Amiens SC, a RB Leipzig vagy a Dijon. A Nimes csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci tippek Nîmes Olympique - Rennes, Franciaország Liga 1 - 2020 Január 15

Alatt 2.5 Gólok száma

@ 1.62

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Alatt 2.5 Gólok száma

1.60

Bónusz akár 20.000HUF

Alatt 2.5 Gólok száma

1.60

Bónusz akár 15.000HUF

Alatt 2.5 Gólok száma

1.62

120% akár 50.000HUF

FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App