Foci Tippek Napoli – AS Roma – 2020. július 5. 21:45

3 min read

Foci Tippek Napoli - AS Roma - 2020. július 5. 21:45

Foci Tippek Napoli – AS Roma – 2020. július 5. 21:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Napoli - AS Roma - 2020. július 5. 21:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (9:8).


Ebből a csapatok kétszer játszottak a Napoli stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AS Roma csapatának kedvez (5:3).
Az elmúlt fél évben a Napoli egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Napoli sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Napoli 3 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben kétszer nyert és háromszor kapott ki. Tehát a Napoli jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Juventus, a Lazio vagy a Torino. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Genoa, a Parma vagy a Cagliari. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Napoli olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lecce vagy a Fiorentina. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sassuolo, az Atalanta. Az AS Roma csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Napoli - AS Roma - 2020. július 5. 21:45

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.57