Foci Tippek Mönchengladbach – Bayer Leverkusen – 2020. május 23. 15:30

Foci Tippek Mönchengladbach - Bayer Leverkusen - 2020. május 23. 15:30

Foci Tippek Mönchengladbach – Bayer Leverkusen – 2020. május 23. 15:30. Bundesliga tippek & sportfogádas bónuszok. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Mönchengladbach - Bayer Leverkusen - 2020. május 23. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayer Leverkusen csapatának kedvez (14:6).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Mönchengladbach stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Bayer Leverkusen csapatának kedvez (11:3).

Az elmúlt fél évben a Mönchengladbach egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayer Leverkusen az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mönchengladbach 5 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Mönchengladbach jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Mönchengladbach olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, az 1. FC Köln vagy a Mainz. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a FC Porto vagy a Rangers FC. A Bayer Leverkusen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Mönchengladbach olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Heracles, az Istanbul Basaksehir vagy a Borussia Dortmund. A Bayer Leverkusen gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, az 1. FC Köln vagy az Utrecht. A Mönchengladbach csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Mönchengladbach - Bayer Leverkusen - 2020. május 23. 15:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.40

Powered by Live Score & Live Score App