Foci Tippek Marítimo – Benfica – 2020. június 29. 19:00

3 min read

Foci Tippek Marítimo - Benfica - 2020. június 29. 19:00

Foci Tippek Marítimo – Benfica – 2020. június 29. 19:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Marítimo - Benfica - 2020. június 29. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Benfica csapatának kedvez (17:1).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Marítimo stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Benfica csapatának kedvez (2:1).
Az elmúlt fél évben a Marítimo egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Benfica egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Portugál Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Marítimo 2 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Benfica pedig idegenben ötször nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Benfica szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Marítimo olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Pacos de Ferreira vagy a Gil Vicente. A Benfica pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sporting CP, a Guimaraes. A Benfica erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Marítimo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Aves vagy a Braga. A Benfica gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Porto vagy a Shakhtar Donetsk. A Benfica csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Marítimo - Benfica - 2020. június 29. 19:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.65