Foci Tippek Mallorca – Celta Vigo – 2020. június 30. 19:30

Foci Tippek Mallorca - Celta Vigo - 2020. június 30. 19:30

Foci Tippek Mallorca – Celta Vigo – 2020. június 30. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 30.500 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Mallorca - Celta Vigo - 2020. június 30. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Mallorca egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Celta Vigo egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Celta Vigo az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mallorca 2 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Celta Vigo pedig idegenben egyszer nyert, ötször játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a Mallorca olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia vagy az Alavés. A Celta Vigo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad vagy a Mérida AD. A Mallorca erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Mallorca olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Getafe, a Valladolid. A Celta Vigo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mirandés vagy a Valencia. A Mallorca csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Mallorca - Celta Vigo - 2020. június 30. 19:30

Powered by Live Score & Live Score App