Foci tippek Mainz 05 – Eintracht Frankfurt – Németország Bundesliga- 2019 december 02

0
Szorzó

Holnap itt 20:30

Foci tippek Mainz 05 - Eintracht Frankfurt - Németország Bundesliga- 2019 december 02

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mainz 05    

Utolsó eredmény: : 5-1 vs 1989 Hoffenheim

Forma: W L L W W

 • Ha a szorzó értéke 2.80 az esély a győzelemre 36%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 42%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
 • Ha hazai pályán játszanak, Mainz E. Frankfurt ellen nem vesztett az utóbbi 15 mérkőzésén.
 • Moussa Niakhate játékosbnak több a sárga lapja (5) mint a Mainz játékosainak. Martin Hinteregger 3 gyűjtött E. Frankfurt csapatban.
 • Az elmúlt fél évben a Mainz háromszor nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Eintracht Frankfurt négyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Mainz sikeresebb volt a közelmúltban.
   
 • Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Mainz 2 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Eintracht Frankfurt pedig idegenben egyszer nyert és négyszer kapott ki. Tehát a Mainz jobban szerepelt.

Eintracht Frankfurt   

Utolsó eredmény: 2-1 vs Arsenal

Forma: D W W W W

 • Ha a szorzó értéke 2.37 az esély a győzelemre 42%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 45%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  Robin Quaison Mainz csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Goncalo Paciencia 6 alkalommal talált a kapuba a E. Frankfurt színeiben.
 • Az elmúlt egy évben a Mainz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Hertha BSC, az 1. FC Köln vagy a Rayo Vallecano. Az Eintracht Frankfurt pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arsenal, a Flora Tallinn vagy a Luzern.
  Az elmúlt egy évben a Mainz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Regensburg, az Union Berlin vagy a Wolfsburg.
 • Az Eintracht Frankfurt gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Strasbourg, a RB Leipzig vagy az Augsburg. A Mainz csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci tippek Mainz 05 - Eintracht Frankfurt - Németország Bundesliga- 2019 december 02

Gólok száma Alatt 3.5

@ 1.54

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Gólok száma Alatt 3.5

1.54

Bónusz akár 20.000HUF

Gólok száma Alatt 3.5

1.53

Bónusz akár 15.000HUF

Gólok száma Alatt 3.5

1.52

120% akár 50.000HUF

FREE BET