Foci Tippek Levante – Real Sociedad – 2020. július 6. 19:30

3 min read

Foci Tippek Levante - Real Sociedad - 2020. július 6. 19:30

Foci Tippek Levante – Real Sociedad – 2020. július 6. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Levante - Real Sociedad - 2020. július 6. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Sociedad csapatának kedvez (8:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Levante stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Levante csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Levante egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Sociedad egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Levante sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Levante 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Sociedad pedig idegenben egyszer nyert és ötször kapott ki. Tehát a Levante jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Levante olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Betis vagy a Leganés. A Real Sociedad pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Madrid, a Mirandés vagy az Eibar. A Levante erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Levante olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Alavés vagy az Atlético Madrid. A Real Sociedad gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leganés, az Alavés. A Levante csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Levante - Real Sociedad - 2020. július 6. 19:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.63