Foci Tippek Leganés – Sevilla – 2020. június 30. 21:00

Foci Tippek Leganés - Sevilla - 2020. június 30. 21:00

Foci Tippek Leganés – Sevilla – 2020. június 30. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Leganés - Sevilla - 2020. június 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 8:8, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Leganés stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leganés csapatának kedvez (4:3).


Az elmúlt fél évben a Leganés egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sevilla egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Sevilla az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leganés 1 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sevilla pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad. A Sevilla pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Getafe. A Sevilla erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Getafe vagy a Valladolid. A Sevilla gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sandhausen, a Mirandés. A Leganés csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Leganés - Sevilla - 2020. június 30. 21:00

Felett 1.5

@ 1.47

Powered by Live Score & Live Score App