Foci Tippek Inter – Bologna – 2020. július 5. 17:15

3 min read

Foci Tippek Inter - Bologna - 2020. július 5. 17:15

Foci Tippek Inter – Bologna – 2020. július 5. 17:15. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Inter - Bologna - 2020. július 5. 17:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter csapatának kedvez (8:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Inter stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben az Inter kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bologna egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. A statisztika alapján az Inter sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter 3 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bologna pedig idegenben háromszor nyert és kétszer kapott ki. Tehát az Inter jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AC Milan, a Ludogorets vagy a Fiorentina. A Bologna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Sampdoria vagy a SPAL. Az Inter erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Napoli. A Bologna gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Torino. Az Inter csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Inter - Bologna - 2020. július 5. 17:15

Inter

@ 1.47