Foci Tippek Getafe – Real Sociedad – 2020. június 29. 22:00

3 min read

Foci Tippek Getafe - Real Sociedad - 2020. június 29. 22:00

Foci Tippek Getafe – Real Sociedad – 2020. június 29. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Getafe - Real Sociedad - 2020. június 29. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Getafe csapatának kedvez (8:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Getafe stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Getafe csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Getafe egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Sociedad egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Getafe sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Getafe 2 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Sociedad pedig idegenben egyszer nyert és négyszer kapott ki. Tehát a Getafe jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ajax, a Valencia vagy a Betis. A Real Sociedad pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Madrid, a Mirandés vagy az Eibar. A Getafe erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sevilla vagy a Real Madrid. A Real Sociedad gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leganés, az Alavés. A Getafe csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Getafe - Real Sociedad - 2020. június 29. 22:00

Felett 1.5

@ 1.50