Foci Tippek Genoa – Juventus – 2020. június 30. 21:45

3 min read

Foci Tippek Genoa - Juventus - 2020. június 30. 21:45

Foci Tippek Genoa – Juventus – 2020. június 30. 21:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Genoa - Juventus - 2020. június 30. 21:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (10:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Genoa stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Genoa egyszer sem nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Juventus az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Genoa 2 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Juventus pedig idegenben háromszor nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Juventus szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sassuolo vagy a Cagliari. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Bologna. A Juventus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Parma, a Lazio vagy az AS Roma. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Napoli vagy a Lyon. A Genoa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Genoa - Juventus - 2020. június 30. 21:45

Juventus

@ 1.45