Foci Tippek FC Barcelona – Atlético Madrid – 2020. június 30. 22:00

Foci Tippek FC Barcelona - Atlético Madrid - 2020. június 30. 22:00

Foci Tippek FC Barcelona – Atlético Madrid – 2020. június 30. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Wehen vs Stuttgart - 2. Bundesliga május 17. 13:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (8:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Barcelona csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 7 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao, a Getafe vagy a Real Sociedad. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Liverpool vagy az Osasuna. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Leonesa. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek FC Barcelona - Atlético Madrid - 2020. június 30. 22:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.86

Powered by Live Score & Live Score App