Foci Tippek Crystal Palace – Burnley – 2020. június 29. 21:00

Foci Tippek Crystal Palace - Burnley - 2020. június 29. 21:00

Foci Tippek Crystal Palace – Burnley – 2020. június 29. 21:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 30.500 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Crystal Palace - Burnley - 2020. június 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Crystal Palace csapatának kedvez (8:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Crystal Palace stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Crystal Palace csapatának kedvez (3:0).

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Crystal Palace 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Burnley pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Newcastle United vagy a Watford. A Burnley pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United vagy a Southampton. A Burnley erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Southampton, a Sheffield United. A Burnley gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Manchester City vagy a Chelsea. A Burnley csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Crystal Palace - Burnley - 2020. június 29. 21:00

Powered by Live Score & Live Score App