Foci Tippek Bröndby - SonderjyskE

Foci Tippek Bröndby – SonderjyskE – 2020. június 2. 19:00

Foci Tippek Bröndby - SonderjyskE - 2020. június 2. 19:00

Brøndby IF SønderjyskE élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 2.6.2020. -án/-én 19:00 -kor a Brøndby Stadium stadionban, Copenhagen, Denmark Superligaen – Denmark -ban/-ben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Bröndby - SonderjyskE - 2020. június 2. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bröndby csapatának kedvez (14:11).


Ebből a csapatok négyszer játszottak a Bröndby stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a SonderjyskE csapatának kedvez (8:7).
Az elmúlt fél évben a Bröndby egyszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a SonderjyskE egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Ha az elmúlt egy évben, a Dán Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bröndby 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a SonderjyskE pedig idegenben háromszor kapott ki. Tehát a Bröndby jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Bröndby olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Slavia Praha, a Norrköping. A SonderjyskE pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bröndby vagy a Randers. A SonderjyskE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bröndby olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hvidovre, a SonderjyskE vagy a Midtjylland. A SonderjyskE gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Backa Topola, a Horsens vagy a Nordsjaelland. A Bröndby csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Bröndby - SonderjyskE - 2020. június 2. 19:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.64

Powered by Live Score & Live Score App