Foci Tippek Brighton & Hove Albion – Manchester United – 2020. június 30. 21:15

Foci Tippek Brighton & Hove Albion - Manchester United - 2020. június 30. 21:15

Foci Tippek Brighton & Hove Albion – Manchester United – 2020. június 30. 21:15. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Brighton & Hove Albion - Manchester United - 2020. június 30. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (10:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brighton & Hove Albion stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Brighton & Hove Albion csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Brighton & Hove Albion egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a Brighton & Hove Albion sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brighton & Hove Albion 1 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Brighton & Hove Albion jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sheffield Wednesday. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Liverpool. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Brighton & Hove Albion - Manchester United - 2020. június 30. 21:15

Manchester United

@ 1.70

Powered by Live Score & Live Score App