Foci Tippek Betis – Villarreal – 2020. július 1. 22:00

Foci Tippek Betis - Villarreal - 2020. július 1. 22:00

Foci Tippek Betis – Villarreal – 2020. július 1. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Betis - Villarreal - 2020. július 1. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (12:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Betis stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Betis csapatának kedvez (4:2).


Az elmúlt fél évben a Betis egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Villarreal kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Villarreal az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Betis 3 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Villarreal pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Villarreal szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, az Espanyol vagy a Real Sociedad. A Villarreal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad, a Celta Vigo vagy a Girona. A Betis erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona. A Villarreal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mirandés. A Betis csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Betis - Villarreal - 2020. július 1. 22:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.63

Powered by Live Score & Live Score App