Foci Tippek Athletic Bilbao – Real Madrid – 2020. július 5. 14:00

3 min read

Foci Tippek Athletic Bilbao - Real Madrid - 2020. július 5. 14:00

Foci Tippek Athletic Bilbao – Real Madrid – 2020. július 5. 14:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Athletic Bilbao - Real Madrid - 2020. július 5. 14:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (5:2).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Athletic Bilbao stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Athletic Bilbao kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Madrid kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Real Madrid az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Athletic Bilbao 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Madrid pedig idegenben négyszer nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Real Madrid szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, a Villarreal vagy a Betis. A Real Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valencia, a Valladolid vagy az Espanyol. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben az Athletic Bilbao olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna vagy a Getafe. A Real Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Levante vagy a Betis. A Real Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Athletic Bilbao - Real Madrid - 2020. július 5. 14:00

Real Madrid

@ 1.74