Foci Tippek Astra Giurgiu – Steaua Bukarest – 2020. június 29. 19:00

3 min read

Foci Tippek Astra Giurgiu - Steaua Bukarest - 2020. június 29. 19:00

Foci Tippek Astra Giurgiu – Steaua Bukarest – 2020. június 29. 19:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Astra Giurgiu - Steaua Bukarest - 2020. június 29. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Steaua Bukarest csapatának kedvez (11:9).

Ebből a csapatok ötször játszottak az Astra Giurgiu stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Steaua Bukarest csapatának kedvez (6:5).

Az elmúlt fél évben az Astra Giurgiu egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Steaua Bukarest egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Steaua Bukarest az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Astra Giurgiu 1 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Steaua Bukarest pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Astra Giurgiu jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben az Astra Giurgiu olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Botosani. A Steaua Bukarest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Dinamo Bukarest. A Steaua Bukarest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Astra Giurgiu olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Chindia Targoviste. A Steaua Bukarest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Dinamo Bukarest. A Steaua Bukarest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Astra Giurgiu - Steaua Bukarest - 2020. június 29. 19:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.76