Foci Tippek Arsenal – Chelsea – 2020. augusztus 1. 18:30

3 min read

Foci Tippek Arsenal - Chelsea - 2020. augusztus 1. 18:30

Foci Tippek Arsenal – Chelsea. Meglehetősen izgalmas utolsó fordulóval ért véget a Premier League 2019/2020-as szezonja, azonban egyelőre még nem kell elbúcsúznunk az angol focitól. Hétvégén ugyanis az FA Kupa döntőjét rendezik az Arsenal és a Chelsea részvételével. A döntőre ezúttal egy Aranygól-promócióval készültünk: a játékosoknak mindössze annyi a dolga, hogy megtippeljék az első gól szerzőjét, illetve annak idejét. A helyesen tippelők között 8 millió forint kerül kiosztásra, a részvétel természetesen ingyenes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Foci Tippek Arsenal - Chelsea - 2020. augusztus 1. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (15:13).
Ebből a csapatok ötször játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Arsenal csapatának kedvez (8:6).

Az elmúlt fél évben az Arsenal négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea négyszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben kétszer nyert. Ez alapján a Chelsea szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, a Liverpool vagy az Everton. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Leicester vagy az Aston Villa. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olympiakos Pireus. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sheffield United. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek Arsenal - Chelsea - 2020. augusztus 1. 18:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.68