Fiorentina - AS Roma Tippmix Tippek - március 3. 20:45

Fiorentina – AS Roma Tippmix Tippek – március 3. 20:45
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Fiorentina - AS Roma Tippmix Tippek - március 3. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fiorentina csapatának kedvez (14:12).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Fiorentina stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fiorentina csapatának kedvez (9:6).

Az elmúlt fél évben a Fiorentina háromszor nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Fiorentina sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Fiorentina 5 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Fiorentina jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Udinese, a Torino vagy a Cagliari. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a BSC Young Boys, a Braga vagy a CFR Cluj. Az AS Roma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Benevento, a Sampdoria vagy az Inter. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, az Atalanta vagy a Lazio. Az AS Roma csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Fiorentina - AS Roma Tippmix Tippek - március 3. 20:45

Felett 2,5

@ 1.79