Ferencváros - DVTK Tippek március 2. 20:00

Ferencváros – DVTK Tippek március 2. 20:00.  Exkluzív üdvözlő csomagodat: 100% akár 20.000 HUFKatt ide es 100 % bónuszt kapsz 20.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ferencváros - DVTK Tippek március 2. 20:00

A Ferencváros némileg megtorpant a bajnokság 2021-es szakaszában és a Magyar Kupából is kiesett a MOL Fehérvár FC-től elszenvedett vereség után. A címvédő persze még így is toronymagasan, 15 pont előnnyel vezet a Puskás Akadémia ellen, de kétségtelen, az őszhöz képest, amikor ráadásul a Bajnokok Ligája miatt sorozatterhelésnek voltak kitéve játékosai, az NB I-ben kevesebbet hibázott a klub.

Január óta viszont pont keddi ellenfele, a Diósgyőr tréfálta meg a bajnokot egy 2-1-es győzelemmel az Üllői úton, és azóta négy bajnoki is döntetlennel ért véget Szerhij Rebrov alakulatának, közte a két legutóbbi idegenbeli összecsapás, amelyeken egyaránt 2-0-s előnyről engedett ki a Fradi.

A vezetőedző szerint éppen a megnyugtató előny okoz problémát: “A nagy előny egyfajta nyomást helyez a játékosokra, motivációs kényszert. Ez az előny egyfajta kibúvót ad a játékosoknak, mert tudják, ha hibáznak, akkor is nagy különbséggel vezetjük a tabellát. Ha kisebb lenne az előnyünk, akkor nem számíthatnának erre.”

A keddi ellenfél, a DVTK továbbra is az utolsó a tabellán, ám az elmúlt fordulókban sokat dolgozott riválisaival szembeni hátrányának lefaragásán. A csapat elmúlt négy meccséből kettőt megnyert, pénteken pedig pontot szerzett a Mezőkövesd ellen. Elmúlt öt fordulós formáját tekintve a középmezőnyben helyezkedik el. Ez okot adhat a bizakodásra, arra, hogy még van reménye a klubnak a bennmaradásra, de ehhez nem ártana egy újabb bravúr, amit a Ferencváros otthonában januárban már bemutatott a csapat.

A Ferencváros hazai sikerére 1.25 az odds, a döntetlenre 5.25, a vendég Diósgyőr győzelmére 9.00 a szorzó.

Ferencváros - DVTK Tippek március 2. 20:00

Felett 2,5

@ 1.60