Ferencváros – DVSC Debreceni Tippek május 23. 15:55

Ferencváros - DVSC Debreceni Tippek május 23. 15:55

Szombaton és szerdán a címvédő Ferencváros pótolja a nemzetközi kupaszereplés miatt elhalasztott két mérkőzését, előbb a Debrecen (1. forduló), majd az Újpest (20. forduló) ellen Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ferencváros - DVSC Debreceni Tippek május 23. 15:55

Bár matematikailag több együttes is harcban áll a bajnoki címért, a hátralévő nyolc fordulóban várhatóan a címvédő és listavezető Ferencváros, illetve a MOL Fehérvár futhat versenyt az aranyéremért. Nemcsak azért, mert ennek a két csapatnak van a legtöbb pontja és a játékosok minőségét tekintve a legerősebb kerete, de a szezon szerda-szombat ritmusú befejezése is nekik kedvez, a riválisoknál jóval mélyebb kerettel rendelkeznek és a futballisták jobban hozzá vannak szokva a heti kétmeccses terheléshez.
Szombaton és szerdán a címvédő Ferencváros pótolja a nemzetközi kupaszereplés miatt elhalasztott két mérkőzését, előbb a Debrecen (1. forduló), majd az Újpest (20. forduló) ellen.
A Ferencváros eddig három mérkőzésen 9 pontot szerzett a DVSC (2) és az Újpest (1) elleni összecsapásokon.

Ferencvárosi TC az előző mérkőzést az Mezőkövesd Zsóry ellen játszotta Club Friendly Games, az eredmény: 0 – 1 lett (Mezőkövesd Zsóry nyerte a mérkőzést).

Ha hazai pályán játszanak, Ferencvárosi Debreceni VSC ellen nem vesztett az utóbbi 9 mérkőzésén. Oleksandr Zubkov Ferencvárosi csapatának legjobb góllövője 8 góllal. Mark Szecsi 8 alkalommal talált a kapuba a Debreceni VSC színeiben.

Ferencváros - DVSC Debreceni Tippek május 23. 15:55

ALATT 3,5

@ 1.49

Powered by Live Score & Live Score App