Fehérvár - Paksi Tippek március 2. 20:00

Fehérvár – Paksi Tippek március 2. 20:00. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Fehérvár - Paksi Tippek március 2. 20:00

A MOL Fehérvár nehéz időszakot zárt le a Ferencváros elleni sikerrel a Magyar Kupában, de a bajnokságban is ráfért a javítás az időközben edzőváltáson átesett gárdára. A fehérváriak a pontvadászatban lecsúsztak a harmadik helyre, és még a dobogó is veszélybe került, helyzetüket azonban sikerült megerősíteni a ZTE elleni győzelemmel.

A Fejér megyei csapat idegenben szerezte meg a három pontot vasárnap, a megbízott vezetőedző pedig nagyon elégedett volt a 2-0-s sikerrel, abban bízva, hogy csapata ugyanebben a szellemben folytatja szereplését.

“Ugyanolyan hozzáállást, küzdőszellemet láttam, mint a Ferencváros ellen. Ezt az utat kell követnünk, még többet kell melózni az edzéseken, akkor nem lehet gondunk a jövőben” – jelentette ki Szalai Tamás, aki még egy hónapig bizonyíthat a MOL Fehérvár kispadján, a korábban kinevezett Szabics Imre és stábja április 1-jén veszi át a szakmai irányítást.

A Szalai vezette Fehérvár már szerdán újra bizonyíthat, hazai pályán a Paks lesz az ellenfél, amely két kétgólos hazai vereségen van túl, az Újpest elleni hétvégi bajnoki kudarc ellenére a tabellán az ötödik helyen áll.

A Fehérvár szerdai sikerének az oddsa 1.90, a döntetlenre 3.50, a Paks győzelmére 3.50 a szorzó.

Fehérvár - Paksi Tippek március 2. 20:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.52