FC Barcelona - Elche Tippmix Tippek - február 24. 19:00

FC Barcelona – Elche Tippmix Tippek – február 24. 19:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

FC Barcelona - Elche Tippmix Tippek - február 24. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (3:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Barcelona csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Elche kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 7 győzelmet, 4 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Elche pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Kiev, a Ferencváros vagy a Villarreal. Az Elche pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Alavés, az Eibar vagy a La Nucía. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni (akik előkelőbb helyen szerepelnek a Focikatalógus All-Time toplistán).

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Juventus, a Paris St. Germain vagy a Real Madrid. Az Elche gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Rayo Vallecano, a Celta Vigo vagy a Betis. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FC Barcelona - Elche Tippmix Tippek - február 24. 19:00

Felett 3,5

@ 1.77