Energetik BGU – FC Minsk Tippek április 5. 13:00

Energetik BGU - FC Minsk Tippek április 5. 13:00

Energetik BGU – FC Minsk Tippek április 5. 13:00 – Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Energetik BGU - FC Minsk Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Energetik-BGU Minsk csapatának kedvez (9:4).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Energetik-BGU Minsk stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Energetik-BGU Minsk háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FK Minsk egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FK Minsk az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Energetik-BGU Minsk 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a FK Minsk pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Energetik-BGU Minsk jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Energetik-BGU Minsk olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a BATE Borisov. A FK Minsk pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Belshina. Az Energetik-BGU Minsk erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Energetik-BGU Minsk olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Dnepr Smolensk, a Smorgon. A FK Minsk gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FK Gomel vagy a Neman Grodno. A FK Minsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Energetik BGU - FC Minsk Tippek

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.58

Energetik BGU - FC Minsk Tippek Free Bet

Powered by Live Score & Live Score App