Elche - FC Barcelona Tippmix Tippek - 2021. január 24. 16:15

Elche – FC Barcelona Tippmix Tippek – 2021. január 24. 16:15
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Elche - FC Barcelona Tippmix Tippek - 2021. január 24. 16:15

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben az Elche egyszer sem nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona nyolcszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FC Barcelona az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Elche 1 győzelmet, 5 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a FC Barcelona szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Elche olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia vagy az UCAM Murcia. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Dinamo Kiev, a Juventus. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben az Elche olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Granada, a Getafe vagy a Real Sociedad. A FC Barcelona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, a Getafe vagy az Atlético Madrid. Az Elche csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Elche - FC Barcelona Tippmix Tippek - 2021. január 24. 16:15

Felett 2,5

@ 1.56