Dinamo Brest – Shakhtyor Soligorsk Tippek – 2020. április 8. 18:30

Dinamo Brest - Shakhtyor Soligorsk Tippek - 2020. április 8. 18:30

Inter vs Slavia Prága Tippek – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dinamo Brest - Shakhtyor Soligorsk - Forma

Dinamo Brest Shakhtyor Soligorsk élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 8.4.2020. -án/-én 18:30 -kor a Regional Sport Complex Brestskiy stadionban, Brest, Belarus Cup – Belarus -ban/-ben.

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok ötször játszottak a Dinamo Brest stadionjában, a gólarány 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
 
Az elmúlt fél évben a Dinamo Brest kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shakhter Soligorsk ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Shakhter Soligorsk az utóbbi mérkőzéseit.
 
Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Dinamo Brest 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Shakhter Soligorsk pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján a Shakhter Soligorsk szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Dinamo Brest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Slovan Bratislava, a Shakhter Soligorsk vagy a Vitebsk. A Shakhter Soligorsk pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torpedo Zhodino, a Spartak Subotica vagy az Akhmat Grozny. A Dinamo Brest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 
Az elmúlt egy évben a Dinamo Brest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Slavia Mozyr. A Shakhter Soligorsk gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Dnyapro Mahiljov. A Dinamo Brest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Dinamo Brest - Shakhtyor Soligorsk Tippek - 2020. április 8. 18:30

Dinamo Brest

@ 2.25

Dinamo Brest - Shakhtyor Soligorsk FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App