Dánia - Magyarország Tippek január 25. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Dánia - Magyarország Tippek január 25. 18:00

A legutóbbi két világbajnokság győztese természetesen esélyesnek számít a magyar válogatott ellen, de miben bízhatunk?A magyar válogatott számára innentől minden plusz, gondolhatjuk, és ez természetesen így is van, de abban azért biztosak lehetünk, hogy a csapat megpróbálja majd megugrani azt a lécet, ami a korábbi generációknak sem sikerült. A magyar válogatott ugyanis rendre az 5-10. hely között végez az vb-n, a legjobb négy közé jutás mindössze két alkalommal sikerült, még az előző évezredben.

Ebből a szempontból persze most sem lesz egyszerű dolga a magyar válogatottnak, hiszen a legutóbbi két világbajnokság győztese, Dánia lesz Chema Rodríguez együttesének ellenfele. A dán válogatott magabiztosan győzte le Egyiptomot a középdöntő utolsó fordulójában, így szerezve meg a csoportja első helyét, amivel elkerülték Svédországot is. Ettől függetlenül a dán válogatott nem mehet biztosra a magyar együttes ellen, ennek pedig az az oka, hogy az elmúlt évtizedben a magyar csapat kétszer is meg tudta lepni a dán válogatottat. A 2017-es világbajnokságon és a 2020-as Eb-n sem sikerült nyernie a skandináv csapatnak a magyarok ellen.

Ezeken a mérkőzéseken a mieink meg tudták törni az ellenfél játéktempóját, ami leginkább az alacsony gólszámban mutatkozott meg.Persze egy ellenfél is lesz a pályán, amely remek formában van. Mathias Gidsel és Simon Pytlick gyors és kiismerhetetlen átlövőjátéka vagy épp Mikkel Hansen játékintelligenciája a legtöbb ellenfelet megoldhatatlan feladat elé állítja.

Az persze nem lehet kérdés, hogy a dánok – talán a beálló kivételével – minden poszton sokkal jobb játékosokkal rendelkeznek, ám az mindenképpen segíthet a magyar csapatnak, hogy a tét már lekerült az együttesről, a célkitűzést elérte a csapat, ez a pozíció, ez a szerep pedig mindig segíteni szokott a magyar együtteseknek.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek